عمل تنگی کانال نخاع با پلاتین یکی از گزینههای درمانی پیشرفته برای بیمارانی است که با علائم شدید تنگی کانال نخاعی مانند دردهای مداوم، بیحسی در اندامها، ضعف عضلانی و اختلال در راه رفتن مواجهاند. این بیماری اگر به موقع درمان نشود، میتواند باعث آسیب دائمی به نخاع و حتی ناتوانی حرکتی شود. کاهش فضای کانال نخاعی باعث فشار روی اعصاب حیاتی میشود و کیفیت زندگی فرد را بهشدت تحت تأثیر قرار میدهد. تصور اینکه هر حرکت ساده ممکن است با درد یا ناتوانی همراه باشد، برای بسیاری از بیماران نگرانکننده است. اما خوشبختانه، جراحی با استفاده از پلاتین میتواند گزینهای مؤثر برای رفع این مشکل در موارد پیشرفته باشد. در این مقاله با جزئیات کامل به بررسی این روش پرداختهایم و راهنماییهایی از زبان دکتر خوب برای تنگی کانال نخاع ارائه کردهایم تا مسیر درمان مطمئنتری داشته باشید.
عمل تنگی کانال نخاع با پلاتین چیست؟
جراحی تنگی کانال نخاع با پلاتین یکی از جراحیهای بسیار حساس است که نیاز به دقت و تجربه بالایی دارد. اگر این عمل توسط پزشکی که مهارت و تجربه کافی نداشته باشد یا تخصص لازم را نداشته باشد، میتواند عوارض جدی به همراه داشته باشد. حتی در برخی موارد، ممکن است شما به جراحی نیازی نداشته باشید و درمانهای غیرجراحی برای بهبود وضعیت شما کافی باشد. بنابراین، قدم اول در مواجهه با علائم آزاردهنده، انتخاب پزشک مناسب است. به شما توصیه میکنیم که در انتخاب پزشک خود دقت داشته باشید و حتماً از متخصصان با تجربه و فوق تخصص جراحی ستون فقرات بهرهمند شوید تا از خطرات احتمالی جلوگیری کرده و بهترین نتایج را بدست آورید.
یکی از روشهای موثر برای بهبود مشکلات مربوط به تنگی مجرای کانال نخاعی در بدن، عمل جراحی تنگی کانال نخاع با پلاتین است. این عمل تأثیرات قابلتوجهی را بر بهبود این عارضه در بدن ایجاد میکند و باعث کاهش میزان درد در بیماران میشود.
کانال نخاع یکی از بخشهای مهم و حساس در بدن هر یک از افراد بهشمار میرود که اغلب در اثر برخی عوامل گوناگون، دچار تنگی شدید میشود. بروز این عارضه باعث ایجاد درد بسیار زیاد و غیرقابل تحمل خواهد شد که این وضعیت تنها به کمک استفاده از روشهای جراحی درمان میشود.
در صورتی که روشهای غیرجراحی تأثیرات مطلوبی برای بهبود این عارضه در بدن نداشته باشد، بهترین گزینه برای بهبود این وضعیت، انجام عمل جراحی تنگی کانال نخاع با پلاتین است. این عمل به کمک استفاده از مقاطع پلاتین در بدن انجام میشود و استخوانهای این ناحیه را به یکدیگر پیوند خواهد داد.
این جراحی یکی از متداولترین اعمال برای بازگرداندن قدرت حرکتی به بدن بیماران است. اکثر پزشکان به منظور کاهش میزان درد و جلوگیری از شدت پیداکردن علائم مربوط به این بیماری، عمل تنگی کانال نخاع را برای بیماران تجویز میکنند.
این جراحی با نام لامینکتومی فشاری نیز در میان جوامع پزشکی شناخته میشود و پزشکان از آن به عنوان یکی از حساسترین جراحیهای مربوط به ترمیم نخاع یاد میکنند. به کمک انجام این عمل، میزان فشار واردشده روی استخوان این ناحیه کاهش پیدا میکند و بیمار درد کمتری را در حین حرکتکردن متحمل خواهد شد.
بسیاری از بیماران به دلیل عدم ایجاد نتایج مثبت از راهکارهای غیرجراحی، نسبت به این روش اقدام میکنند. انجام عمل تنگی نخاع با پلاتین دارای برخی پیچیدگیهای مختلف در حین جراحی است و به یک پزشک یا جراح متبحر در این زمینه نیاز دارد. لازم است که افراد به منظور ایجاد نتایج مثبت از این جراحی در بدن، به کلينيکهای تخصصی در این زمینه مراجعه کنند.
انجام جراحی تنگی کانال نخاع معمولا بدون عارضه نیست. این عمل با توجه به شدت این بیماری ممکن است برخی تأثیرات نامطلوب جزئی را نیز در بدن ایجاد کند. در مواردی دیگر، کسانی که نوع شدید این عارضه دچار هستند برخی مشکلات ناشی از انجام این عمل را نیز متحمل میشوند.
برای انجام این جراحی بهتر است بیماران تمامی جوانب مهم را در نظر گیرند و سپس برای عمل تنگی کانال نخاع آماده شوند. در اکثر موارد به کمک استفاده از روشهای مراقبتی و رعایت نکات قبل و پس از جراحی، احتمال بروز مشکلات ناشی از انجام این عمل کاهش پیدا میکند.
عمل تنگی کانال نخاع با پیچ و پلاتین چگونه انجام میشود؟
جراحی تنگی کانال نخاع با پلاتین، دارای برخی مراحل مهم و حساس است که اغلب پزشکان متخصص در این زمینه، اقدامات لازم برای انجام آن را به خوبی رعایت میکنند. این جراحی باید با توجه به شدت بیماری و میزان اختلالات موجود در نخاع انجام شود.
بیماران که به عارضه تنگی کانال نخاع مبتلا هستند در ابتدا برای درمان این عارضه به پزشک متخصص در این زمینه مراجعه میکنند. پزشک اقداماتی را برای بررسی علت بروز و میزان شدت این عارضه در بدن انجام خواهد داد. در برخی موارد لازم است که متخصص، از ابزارهای تشخیصی برای انتخاب روش درمانی استفاده کند.
استفاده از روشهای تصویربرداری میتواند گزینهای مناسب برای بررسی شدت این عارضه در بدن تلقی شود. پزشک به کمک انجام تصویربرداریها صورت گرفته از بخشهای داخلی ستون فقرات بیمار، میتواند شدت آسیبهای واردشده بر کانال نخاع را مورد بررسی قرار دهد.
استفاده از ام آر آی، نوار عصبی و عضلانی یا EMG ازجمله راهکارهای تخصصی برای اطلاع از شدت این عارضه در بدن است. استفاده از این روشها باعث میشود که ریشههای عصبی در بدن مورد ارزیابی قرار گیرند و هرگونه مشکلات مربوط به این ناحیه بهطور ویژهای تشخیص داده شود.
در مرحله بعدی یکی از انواع جراحیهای مربوط به تنگی کانال نخاع برای بیمار در نظر گرفته خواهد شد. در ابتدا لازم است که فرآیند بیهوشی در بدن بیماران بهطور کامل انجام شده و سپس یک برش روی بدن به منظور ایجاد دسترسی و مشاهده کامل ستون فقرات ایجاد شود.
در مرحله بعدی افراد باید در یکی از وضعیتهای مناسب برای این جراحی قرار گیرند. یکی از فرمهای بدنی مناسب برای عمل تنگی کانال نخاع با استفاده از پلاتین، خوابیدن روی شکم است. این فرم باعث میشود که ماهیچههای بدن از یکدیگر جدا شوند و سپس با کناررفتن بافتهای موجود در این ناحیه، امکان دسترسی و مشاهده ستون فقرات فراهم خواهد شد.
با خوابیدن به پهلو، جراح میتواند با استفاده از ابزاری به نام رترکتور، بخشهای مختلف بدن همچون روده را از این ناحیه جدا کرده و فضای مناسب برای انجام این عمل را در این ناحیه فراهم سازد. در مرحله بعدی پزشک به کمک استفاده از قطعه پلاتین، استخوانها آسیبدیده را به یکدیگر متصل میکند.
اتصال ایجادشده در این ناحیه معمولا دائمی است و ماندگاری ابدی دارد. جراحان این حوزه به کمک جوشزدن پلاتین به استخوانها، اختلالات ایجادشده در اثر ساییدگی را بهبود بخشیده و یک درمان همیشگی را برای بیماران رقم خواهند زد.
طول این عمل معمولا با توجه به شدت آسیبهای موجود در استخوانهای بدن تعیین خواهد شد. بهطور کلی مدتزمان لازم برای این جراحی ۳ ساعت است اما احتمال دارد متناسب با پیچیدگیهای موجود در آن، این جراحی تا ۴ ساعت میز به طول بیانجامد.
انواع عمل تنگی کانال نخاع
عمل تنگی کانال نخاع با پیچ و پلاتین معمولا به کمک استفاده از روشهای مختلفی صورت میگیرد. در برخی موارد ممکن است پزشک راهکارهای مختلفی برای انجام این عمل در نظر بگیرد. نوع جراحی متناسب با شدت این عارضه در بدن انتخاب خواهد شد.
در صورتی که پزشک معاینههای فیزیکی تخصصی را انجام دهند، به کمک استفاده از ابزار تشخیصی یکی از روشهای عمل تنگی کانال با پلاتین را انتخاب خواهد کرد. برخی از انواع مهم عمل تنگی کانال نخاع عبارتاند از:
لامینکتومی
در این جراحی با برداشتن قسمتهای مختلف لامیا از مهره، عمل جراحی تنگی کانال نخاع با پلاتین انجام خواهد شد. در این عمل به کمک حذف لامینا، مجرای تنگشده در این ناحیه کاهش پیدا کرده و فضای بازتری در آن ایجاد خواهد شد. این جراحی فشار واردشده بر نخاع را کاهش میدهد و باعث بهبود درد در ستون فقرات بیمار میشود. این روش نیازمند اصول و مراتب بسیار مهمی برای انجام آن است. جراح در این عمل باید از مهارت بسیار بالایی برخوردار بوده و بتواند از تجهيزات تخصصی در حین جراحی استفاده کند.
دیسککتومی
در این روش، تمرکز اصلی بر دیسکهای موجود در این ناحیه است. کسانی که به این عارضه دچار شدهاند ممکن است با زائدههای استخوانی بسیار بزرگی مواجه شوند. در این شرایط پزشک تصمیم میگیرد که از روش جراحی دیسککتومی برای بهبود درد و حذف این زائدهها استفاده شود. با حذف این استخوانها فضای لازم برای حرکتکردن رشتههای عصبی در آن آزاد خواهد شد. در این روش پزشک از ابزار مخصوصی برای دیسککتومی استفاده میکند تا کمترین میزان آسیب به نواحی مختلف بدن بیمار وارد شود.
لامینوتومی و فورامینوتومی
اگر استخوان مهره فشار بسیاری بر رشتههای عصبی وارد کند، از این روش برای بهبود این وضعیت استفاده خواهد شد. در این جراحی بخشهای دهانه کانال نخاع وسعت بیشتری پیدا میکند تا میزان فشار در این ناحیه کمتر شود. در این روش باید از تجهیزات دارای اشعه ایکس استفاده شود تا پزشک بتواند دید کلی در ستون فقرات بیمار داشته باشد.
فیوژن ستون فقرات
اگر جابهجا شدن مهرههای ستون فقرات علت اصلی این عارضه تشخیص داده شود، برای عمل تنگی نخاع با پلاتین روش فیوژن ستون فقرات انتخاب خواهد شد. پزشک به منظور بهبود این عارضه، با استفاده از برخی ابزارها فرآیند بازگرداندن مهرههای به مکان اصلی را انجام داده و سپس به کمک قراردادن میله و پیچ، آن را ثابت خواهد کرد. تجهیزات قرارگرفته شده در داخل مهرهها ماندگاری طولانی خواهند داشت و بیمار باید با آنها به ادامه زندگی خود بپردازند.
در موارد بالا به برخی از مهمترین روشهای درمان این عارضه به روش جراحی تنگی کانال نخاع با پلاتین پرداختیم. افراد با توجه به شدت این عارضه میتوانند به کمک یکی از راهکارهای بالا به بهبود این بیماری در بدن بپردازند. پزشک متناسب با علت بروز این بیماری، نوع جراحی را تعیین خواهد کرد.
مزایای عمل تنگی کانال نخاع
انجام جراحی تنگی کانال نخاع با پلاتین دارای مزیتهای بسیار مهمی برای بیماران مبتلا به این عارضه است بسیاری از افراد در خصوص فواید انجام این روش اطلاعی ندارند و گمان میکنند که این عمل فقط باعث ایجاد عوارض شدیدی در بدن میشود.
در ادامه برای آشنایی بیشتر شما با مزیتهای مهم این عمل، به معرفی برخی از فواید اصلی آن در درمان این عارضه خواهیم پرداخت:
- کاهش میزان درد در ستون فقرات بیمار
- بهبود مشکلات ناشی از این بیماری به کمک عمل جراحی تنگی کانال نخاع با پلاتین
- کاهش شدت علائم این بیماری در حین حرکت کردن
- افزایش میزان انعطاف پذیری در ستون فقرات بیمار
- بهبود تحرک و افزایش دامنه حرکتی در بدن
- کاهش میزان فشردگی در رگها و رشتههای عصبی موجود در این ناحیه
- تقویت عضلات موجود در بدن و کاهش میزان فشار در آنها به کمک انجام جراحی
- افزایش فعالیتهای بدنی و کاهش مشکلات ناشی از عدم تحرک
- بهبود برخی مشکلات مربوط به کمر درد در بدن بیماران
- بالا بودن میزان رضایتهای بیماران از تأثیرات مربوط به عمل تنگی کانال نخاع با کمک پلاتین
- ایجاد اتصال محکم برای کاهش امکان حرکت در مهرههای ستون فقرات
- افزایش میزان تأثیرات این جراحی نسبت به روشهای غیر جراحی یا راهکارهای خانگی
- از بین بردن تخصصی عامل ایجاد فشار در عارضه تنگی نخاع
- تثبیت محل مهرهها و محافظت از آن در مقابل بروز دیگر مشکلات ساختاری در ستون فقرات
- مشاهده نتایج عمل در مدت زمان بسیار کم با توجه به نوع عمل در بدن بیمار
- طول عمر و ماندگاری بسیار بالای ابزارهای متصل کننده در مهرهها
- درمان قطعی و بهبود موثر مشکلات ناشی از ابتلا به این عارضه
- ایجاد تغییرات چشمگیر در راه رفتن و تحرک بیماران پس از انجام عمل
در موارد بالا به بررسی فواید مهم جراحی تنگی کانال نخاع با پیچ و پلاتین اشاره کردیم. پزشکان به کمک بررسی تأثیرات این عمل بر بدن بیماران این روش را برای آنها تجویز خواهند کرد. هر یک از جراحیهای مربوط به این عارضه، دارای فواید بسیار مهمی در بهبود این بیماری ایجاد میکنند.
خطرات جراحی تنگی کانال نخاع با پلاتین
این جراحی ممکن است علارغم داشتن مزایای مهم برای بهبود این عارضه، باعث بروز برخی اختلالات جدی در بدن شود. پزشکان معمولا با توجه به تأثیرات این عمل بر بدن بیمار، یکی از روشهای جراحی تنگی کانال نخاع با پلاتین را انتخاب خواهند کرد.
بهتر است بیمار قبل از اقدام به انجام این عمل، از خطرات مربوط به آن اطلاعات کاملی کسب کنند. در ادامه به برخی از مهمترین عوارض جانبی آن در بدن اشاره خواهیم کرد:
مشکل در فرآیند دفع ادرار
یکی از اختلالات رایج در کسانی که جراحی تنگی کانال نخاع با پیچ و پلاتین را انجام دادهاند، ایجاد اختلالاتی در دفع ادرار خواهد بود. این وضعیت معمولا طی گذشت یک دوره کوتاه بهبود پیدا خواهد کرد.
بروز عفونت
دیگر مشکلات رايج در بدن بیمارانی که جراحی تنگی کانال نخاع با پلاتین را انجام دادهاند، ایجاد عفونت در بافتهای مختلف بدن است. این وضعیت ممکن است شرایط دشواری را برای بیمار ایجاد کند. مراجعه به پزشک متخصص در این زمینه و عمل به نکات مراقبتی باعث کاهش احتمال بروز این مشکل در بدن خواهد شد.
لختهشدن خون در بدن
یکی دیگر از مشکلاتی که ممکن است پس از عمل تنگی نخاع با پلاتین در بدن ایجاد شود، لخته شدن خون در بدن است. پزشکان توصیه میکنند که بیماران قبل از انجام این عمل از مصرف داروهایی که باعث بروز این وضعیت در آنها میشود خودداری کنند.
درد مزمن
در مواردی دیگر احتمال دارد که این جراحی تاثیری در بهبود درد در بدن نداشته باشد و حتی باعث افزایش میزان آن در بدن شود. در این شرایط پزشک تدابیر دیگری را برای بهبود این عارضه در نظر میگیرد.
بروز پارگی در بافت بدن
در برخی موارد ممکن است در اثر جراحت بسیار زیاد، پارگیهای جزئی در بافت بدن ایجاد شود. عدم بروز این مشکل به مهارت و تجربه بسیار بالای پزشک معالج نیاز دارد.
نیاز به جراحی مجدد
در برخی موارد ممکن است افراد با انجام جراحی بهبود پیدا نکنند. در این شرایط پزشک برای بار دیگر انجام جراحی تنگی کانال نخاع با پلاتین را برای بیمار تجویز خواهد کرد. انجام این عمل در دو مرحله، ممکن است دوره نقاهت طولانیتری را برای بیمار ایجاد کند.
نشت مایع موجود در مغز و نخاع
در برخی موارد ممکن است در اثر ایجاد مشکلاتی در حین جراحی تنگی کانال نخاع با پیچ و پلاتین، مایعات موجود در نخاع به بخشهای بیرونی منتشر شوند. اگر این وضعيت در حین عمل ایجاد شود، میتوان به کمک اقدامات تخصصی آن را کنترل کرد. در شرایطی که پس از جراحی این عارضه بروز پیدا کند، احتمال ایجاد سردرد و زخم در این ناحیه افزایش پیدا خواهد کرد.
در موارد بالا به برخی از مهمترین خطرات مربوط به عمل جراحی تنگی نخاع با پلاتین اشاره کردیم. بسیاری از افراد با اطلاع از عوارض این روش، از انجام آن پشیمان میشوند. لازم به ذکر است که پزشکان با توجه به شرایط جسمانی بیمار این جراحی را برای آنها در نظر میگیرند. در برخی موارد احتمال دارد که پزشک مصرف داروهای مسکن را برای فرد تجویز کند. استفاده از داروها تا حد زیادی از بروز عوارض ناشی از انجام این عمل جلوگیری میکند.
نکات مهم در مراقبتهای عمل جراحی تنگی کانال نخاع با پلاتین
لازم است که بیماران برای انجام این جراحی برخی نکات مراقبتی را در قبل و پس از جراحی تنگی کانال نخاع با پلاتین رعایت کنند. بسیاری از این نکات در کاهش میزان عوارض ناشی از این جراحی موثر خواهد بود. نکات مراقبتی این جراحی به دسته تقسیم میشوند. بسیاری از اقدامات لازم در این دوره باید در قبل و پس از جراحی رعایت شوند. برخی از مهمترین نکات مراقبتی در این دوره عبارتاند از:
- بهتر است قبل از شروع جراحی و اقدام به انجام آن، مصرف هرگونه داروهای مختلف در این دوره، مورد ارزیابی پزشک معالج قرار بگیرد. برخی از این قبیل داروها باعث ایجاد اختلالاتی در حین جراحی خواهند شد.
- توصیه میکنیم که قبل از خروج از منزل، خانه را برای بازگشت خود آماده کنید. در اکثر موارد لازم است که افراد پس از مراجعه به منزل، به مدت کافی استراحت داشته باشند تا از میزان عوارض ناشی از جراحی تنگی کانال نخاع با پیچ و پلاتین کاسته شود.
- لازم است که افراد قبل از اقدام به جراحی تنگی کانال نخاع با پلاتین، مصرف دخانیات را بهطور کامل قطع کنند. استفاده از سیگار و استعمال آن در این دوره، باعث افزایش عوارض این جراحی در بدن بیمار خواهد شد. به منظور کاهش احتمال بروز مشکلات مربوط به جراحی، مصرف دخانیات باید به طور کامل محدود شود.
- مصرف قرصهایی که احتمال لخته شدن خون را در بدن افزایش میدهد در این دوره ممنوع است. استفاده از این قبیل داروها باعث ایجاد عوارض شدیدی در بدن شده و احتمال خونریزی را در حین عمل افزایش خواهد داد. ایبوپروفن، ناپروکسن و آسپرین از جمله داروهای مهمی هستند که استفاده از آنها در این دوره ممنوع شده است.
- اگر بیمار دچار مشکلات جسمانی همچون بیماری قلبی یا عروقی است، توصیه میشود که قبل از اقدام به جراحی تنگی کانال نخاع با پیچ و پلاتین، این موضوع را با پزشک خود در میان بگذارد. در برخی موارد ممکن است این عمل برای برخی از بیماران مشکلات جدی را ایجاد کند و علاوهبر نداشتن تاثیر در درمان، مشکلات بیشتری را در بدن به همراه داشته باشد.
- بهتر است افراد در خصوص بیماریهایی همچون سرماخوردگی و آنفولانزا با پزشک خود مشورت کنند. جراحی تنگی کانال نخاع با پلاتین نیازمند شرایط جسمانی و حال عمومی مناسبی است که در نتيجه توصیه میکنیم بیماران با سلامت کامل برای این جراحی آماده شوند.
- در برخی موارد ممکن است افراد به بستری شدن ۳ الی ۴ روزه در بیمارستان نیاز داشته باشند. در این دوره لازم است که برخی داروهای ضد درد برای کاهش میزان التهاب در این ناحیه مصرف شوند. توصیه میکنیم که به میزان دوز مصرفی هر دارو توجه کافی داشته باشید.
- از دیگر نکات مهم در خصوص مراقبتهای بعد از جراحی تنگی کانال نخاع با پیچ و پلاتین، رعایت دستورالعملهای مربوط به استراحت کردن در این دوره است. فرم نشستن و حرکت کردن پس از انجام جراحی تفاوتهای چشمگیری با قبل از این دوره خواهد داشت.
در موارد بالا به برخی از مهمترین نکات مراقبتی برای انجام جراحی تنگی کانال نخاع با پلاتین اشاره کردیم. افراد به کمک رعایت دستورالعملهای پزشک معالج، میتوانند عوارض مربوط به این جراحی را کاهش دهند. بروز این مشکلات به عوامل مختلفی همچون سن، شدت بیماری، نحوه درمان و شرایط جسمی بیمار وابسته است.
در چه صورت برای جراحی تنگی کانال نخاع با پلاتین به پزشک مراجعه کنیم؟
در برخی موارد ممکن است برخی مشکلات جسمانی شدیدی پس از انجام جراحی تنگی کانال نخاع با پیچ و پلاتین ایجاد شود. در این شرایط بهتر است افراد به منظور جلوگیری از بروز مشکلات جدیتر در بدن، به پزشک متخصص در این زمینه مراجعه کنند.
پزشک به کمک ارزیابی سلامت جسمانی در بدن بیماران، به درمان بسیاری از مشکلات موجود در بدن میپردازد. در ادامه به معرفی برخی از وضعیتهای مهمی که در صورت بروز لازم است به پزشک مراجعه شود، اشاره خواهیم کرد.
- اگر احساس میکنید که علائم این بیمار دوباره در بخشهای مختلف ستون فقرات ایجاد شده است.
- اگر دچار عارضه پارگی دورا یا کیسه پوشاننده عصب شدهاید و علائم آن را در بدن خود احساس میکنید.
- اگر ایجاد اتصال میان استخوانهای نقاط آسیب دیده بهطور کامل صورت نگرفته است.
- اگر عوارض شدید جراحی تنگی کانال نخاع با پلاتین در بدن ایجاد شده است.
- اگر جراحی صورت گرفته در بهبود مشکلات مربوط به بیماری تنگی کانال نخاع موثر نبوده است.
- اگر با عفونت بسیار شدید پس از انجام جراحی تنگی کانال نخاع مواجه شدهاید.
- اگر در اثر نشت مایع مغز به سردردهای شدیدی در این ناحیه دچار شدهاید.
- اگر احساس میکنید که زخمهای ناشی از انجام این جراحی در بدن بهبود پیدا نکرده است.
- اگر احساس گزگز یا سوزش شدید در بخشهای مختلف بدن به ویژه در ناحیه ستون فقرات را دارید.
- اگر در حین حرکت کردن دچار ضعف شدید جسمانی میشوید.
- اگر احساس میکنید که روند بهبودی در شما بسیار طول کشیده است.
- اگر دچار اختلالات حرکتی شدیدی هستید و با گذشت دوره نقاهت نیز این موضوع برطرف نشده است.
- اگر برخی عوارض جدی همچون عدم کنترل فعالیتهای روده و مثاله در بدن شما ایجاد شده است.
- اگر ریشههای عصبی در ستون فقرات با مشکلات شدیدی مواجه شدهاند و علائم تحت فشار قرارگرفتن آنها در بدن شما ایجاد شده است.
- اگر تعادل در بدن خود را از دست دادهاید و با گذشت دوره نقاهت نیز بهبود پیدا نکردهاید.
- اگر پزشک به شما توصیه کرده است که برای ارزیابی وضعیت بدن به طور منظم در یک دوره زمانی معین برای ویزیت به کلينيک مراجعه کنید.
در مواردی بالا به بررسی برخی از شرایطی که در صورت بروز لازم است به پزشک متخصص در این زمینه مراجعه شود، اشاره کردیم. مراجعه به پزشک یکی از اقدامات بسیار مهم و کلیدی در ایجاد عوارض جراحی تنگی کانال نخاع با پیچ و پلاتین به شمار میرود و باعث جلوگیری از پیشرفت آنها در بدن بیمار خواهد شد.
سخن پایانی
عمل تنگی کانال نخاع با پلاتین یکی از مهمترین گزینههای درمانی برای افرادی است که تنگی شدید نخاعی، عملکرد روزمرهشان را مختل کرده و دردهای مزمن، خواب، حرکت و حتی روحیه آنها را تحتتأثیر قرار داده است. شاید شما هم جزو افرادی باشید که بارها به دلیل بیحسی پاها، ضعف عضلات یا دردهای تیرکشنده از کمر به پا، کیفیت زندگیتان به شدت کاهش یافته و راهکارهای غیرجراحی دیگر پاسخ ندادهاند. آنچه بسیاری از بیماران نمیدانند این است که تأخیر در درمان میتواند منجر به آسیبهای جبرانناپذیر عصبی شود.
اما خوشبختانه با پیشرفت تکنولوژی، جراحیهایی چون تثبیت نخاع با پلاتین، میتوانند به بازگشت عملکرد و کاهش علائم کمک کنند، مشروط بر اینکه زیر نظر متخصصان مجرب انجام شود. اگر دچار تردید هستید یا میخواهید بدانید آیا این نوع جراحی برای شما مناسب است یا خیر، مشاوران و پزشکان ما در کلینیک، با تجربهای بالا آمادهاند تا شرایط شما را بررسی و بهترین تصمیم را ارائه دهند. آیندهتان را به تعویق نیندازید؛ دریافت مشاوره تخصصی اولین گام بهسوی بهبودی است.